Iam unique , amazing , original ,simple , strong a little bit crazy , funny and like joke ! Im a crazy kind of gurl , i just begun having my fun . Im juz a small gurl in a big world trying to find someone to love . My life is colourful :)
I just do wut i want , its not bout wut people are saying bout me . Say wut u wun , do as u plis , but im not the type of gurl whos gonna break down and crash becoz of one thing u say to me ! im strong , independent n professional :)
Everyone else can Fuck Off now !
:) Live It , Love It and Learn From It !



Life After All


Assalamualaikum wbt :)
Hyee , bloggers .
Lama gila tak update blog . Kesibukan diri melandaa :(
Rindu nak membebel dekat blog ni sorang-2 macam nenek gila :D haha !
Buzy sikit bila dah masuk belajar nihh ==' maaf dehh .
Selalu sebelum update , berlambak je idea nak update apaa .
Tapi bile nak update je terus takdee idea ! Haihh =='
Nak ceritaa pasal jantung hati bolee tak ? Hahaaa :D
Sumpah rindu diaaa T_T
Kalau boleh aku nak dia ade dengan aku setiap saat , setiap minit , setiap jam , setiap hari and setiap hembusan nafas aku nihh :) Cehh , jiwang ngek ! =='
Hari tuu kan mase hari sabtu , aku keluar dengan diaaaa ! Best gilaaa :) Rindu saat tu la sayangg :(
Okayy first kiteorang pegy kenduri dyla member aku . Faiz pakai baju warna biru same tema dengan kenduri tuhh ! Lepas tu kan dia jahat ! Dea jeleskan aku cakap yg dia same colour dengan dyla bajuu . Hahaaa
Then kiteorang pergi kenduri member dia pulak . Pun same colour pulak tuh dengan member diaa . hahaa ! 
Lepas tuhh kiteorang pegi MP . Dea ajak aku maen bowling tapi aku pakai baju kurung , lagipun ramai kott dalam bowling centre tuhh . Last-II kiteorang tengok wayangg jeh .
Cerite Seram Sejuk . Sumpah bosan citee tuhh tapi terus jadi ta bosan sebab adanya dia :)
Then lepas tengok wayangg , kiteorang gerak nak pegy open house rumah kawan diaa tapi tak jadi sebab dah lambat . Terus aku ajak dia pegy tesco . 
Khamis hari tuh birthday diaaa . 2 hari aku hilang saje nak kenekan dia ! Gelabah habis diaa , comel la sayangg :D haha . Aku dah plan baik punye dah suprises nak kenekan diaa khamis tuu . Budak-II aku pun dah ready dah tengahari tuhh tapi dea pulak buzy takbolee keluar . hahaa nak kene sekeh dia tuhh =='
Petang tu dia dtg beraya rumah akuuu . segan guwe >.<
So kiteorang keluar lahh ahad tuhh . Terus aku rancang balik plan aku nak buad suprises untuk diaaa . Ingatkan terkubur mcm tuhh je nak buad kejutan untuk diaaa . Then hari sabtu tu aku pegi tesco dengan dia but aku ta bagi dia ikut . Itupun dia mengade ngade nak ikut ! hahaa :D Dia tengah tunggu dekat luar , aku cepat-II pegi beli kek . Tu pun pandang kiri kanan takut dia dtg . hahaaa :D
then terus aku gerak pegi kfc call dia suro dtg situu . Aku agak kekok lahh jugak sebab kalau nak buad kejutan mesty la kene ramai tapi ni kejutan aku dengan dia jee . macam pelik jeh . Nak-II firsttime aku buad kejutan untuk pakwe sendiri . hahaa . 
aku letak kek tuh atas mejaaa then suro dia pusing .
HAPPY BIRTHDAY FAIZ ! :)
Hahaaa , muka dia terkedu gilaaa . Muka teruje la konon tuuu . hahaa .
Then ade laa pulak sesi suap menyuappp :) Rindu laaaaa :(
Sayang , sy mintak maaf sebab simple gila kejutan tuhh . Sorry tau manjaaaa . 
Sayang papaaaaaaaa <3
*Takde pic pulak nak tunjuk *

Hari ahad pulak kiteorang gaduh besar sebab aku bace belog dia dengan ex dia . 
Malas nak cite panjang pasal privacy dorang tapi yang penting aku jelssss ! isk isk isk :'(
Bengkak-II mate aku menangiss . Taktahu la apesal mate ni bnyk naw kuar air ! haihhhh .
Gaduh sampai nak putus dahh . Tapi alhamdulillah dapat diselamatkan :')
Abang , ayg janji ayg ta buad lagi perangai macam gituuu . Ayg mintak maaf . Thankss sebab bagi ayg peluang keduaa . Ayg ego . Ayg ta ungkit lagi pasal belogg tu . Ayg terlau ikutkan perasaan . Ni semua sebab ayg syg abg gila-IIIIII ! Ayg mintak maaf . Sayang abg ! :')
Lepas je baek dengan dia , aku terus demam :( awuwuwwuuu .

Abang , jangan tinggalkan ayg . Ayg terlampau sayangkan abgg . Ayg ade abg sorang je . Even ramai yg berharap dekat ayg , tapi ayg tetapp pilih abg :) Ayg janji ayg setia dekat abg . Ayg ikhlas dengan abg . Ayg takbolee hidup tanpe abg . Sumpah ! Ayg perlukan abg dalam hidup ayg nihh . Takde sape bolee amik abg dari ayg . You are mine !! Ayg sayang and cintakan abg . Ayg dah rase ayat ayg ni jiwang gila nih . haha . tapi ayg ikhlas keluar dari hati ayat-II ni semua . Ayg bole jadi gila ttakde abgg ! Maafkan segala salah silap ayg pade abg . ayg tahu bnyk silap ayg pade abg . ayg manusia biase yg lakukan kesilapan . ayg ta sempurna . ayg dah cube jadi yg terbaik tapi macam gagal je ayg rasaaa :( Terima kasihh untuk segale galenyaaa :') Semoga hubungan kite berkekalan hingga ke Jannah-Nya :) Amin . 

Lastly , DARINAAAA SAYANGGGGG FAIIZZZZZ !!!!!!!!

Tu jela update untuk hari nihh . Bengkok dah jari menaepp .
Thanks for reading this site :)
Salam alaikh burda :)