Iam unique , amazing , original ,simple , strong a little bit crazy , funny and like joke ! Im a crazy kind of gurl , i just begun having my fun . Im juz a small gurl in a big world trying to find someone to love . My life is colourful :)
I just do wut i want , its not bout wut people are saying bout me . Say wut u wun , do as u plis , but im not the type of gurl whos gonna break down and crash becoz of one thing u say to me ! im strong , independent n professional :)
Everyone else can Fuck Off now !
:) Live It , Love It and Learn From It !



Happy Birthday Darina & Happy New Year !

Hello , hai assalamualaikum :) Sorry sangat dah lamee ta upgrade belogg -.-' Busy sangat laa . Banyak kerjaan . HAHA :D How's all ? Fine ? Hope so :) Hmm , aku nak update pasal new year and beday aku tuuu >.< HAHA ! loratt je kan aku ? Eh , biar laa , belogg aku :P Hmm , okayy beday aku 1 january hari tuuu . New year ! Satu dunia sambut aku ~ HAHA :D *Perasan* Member-2 semua majority semua ingat beday aku . Bak kate dorang tarikh aku ni paling senang ingat . Untung laaa -.-' hewhewhew :) Okayy , sambutan beday this year memang best gila and aku takan lupee sampai bile-2 !


Okayy , beday aku hari ahad . Then hari sabtu kiteorang jalan-2 ke Mydin MITC dengan sedare-2 aku . Dorang nak shopping baju sekolah . Then , nak dijadikan cerite , ade laa 1 anouncement kat mydin uh cakap , sesiape yang lahir 1 january sile pergy ke kaunter khidmat pelanggan untuk mendaftar name bagi menerima hadiah bufday ! HAHA ;D okayy , adik aku yg angah ni kenekan aku , die pergy cakap kat mak aku pasal tuu . Then mak , abah semua suro aku pergy mendaftar ! -.-' Aku maluu sebenarnyee . Macam apee je >.< heheeww :P Kat Mydin tuuu ade event countdown new year :) Lepas tuu kiteorang pun duduk join event tuu coz nak amik hadiah nnty . Yang mak aku semua dah balik dulu . Kate mereka , dorang ade hal . So kat mydin tuu tinggal aku ngan sepupu-2 aku je laaaaa :D Then kiteorang pun tunggu je hadiah sambil tengok macam-2 persembahan tarian , nyanyian then byk lagiii . Ade Najwa Latif beb . Seriously suare dea sedap , tapi dalam video tak sedap pulakk . *Bilaa la aku nak pandai main gitar niii * HAHA :D Okayy , kiteorang dapat Hampers jeee . 4 hamperr kiteorang dapat . Kelakaaaaa -.-' hehehehewwwww :D Okayy , then tepat pukul 12 , kami semua diajak pergi tengokk bunga apiiii . Ramai gila laa kan :) Dalam waktuu yg same sepupu-2 aku ni nyanyi laguu beday kat aku . Maluu kot orang pandang -.-' Hhaha ~ Hp aku ape lagiii , asyik bunyi mesej masuk and orang calll jeeeee . HAHA ! Dah macam artis dah aku rasee . Bhahaha :P Lepass tu , makcik-2 aku yg dah balik nii tadi , dtg amik kiteorang balikkk . Then kiteorang pergy laa makan kat luaa . Semua kebulur ! hahahaa :D Tapi yang aku pelik , macek-2 aku nii semua tak wishh beday aku . Semua macam tak tahu jeee . Aku dah kecik hatii dah time tuu T_T  Sementare tengah tunggu mknn siap , aku bergayut dengan zul . HAHA ! Geram kott kat dea sebab dea tak tahu langsung beday aku . Huh , grrrr >.< Then , kiteorang balik rumahhhh . Meh aku sedekahkan muke sakai aku kat mydin tuuu .......

Okayy , sakai gila ! Aku tengah pening time ni -.-'
Hiraukan tudung yg ta betul tuu >.< HAHA 


Then mase balik rumahh tu , semua macam mara-2 aku . Aku memang pelik >.< Rumah aku time tuu gelap gila . Rumah jiran semua cerah jee ade lampu . Rumah aku je gelap gelita punah asmara ! HAha :D Dorang semua macam huru hare laa , dorang cakap blackoutt . Aku pun sailan la balik , aku cakap ''takan blackout pulakk , rumah lain ade je lmpuu , okayy je ! Mesty bil kene potong nii '' HAHA ! Lepas tuu semua marah suroo aku diam . Perghh ! Time tu memang dah bengang sngt -.-' Akibat dah terlalu geram , aku pun masuk je laa bilik then aku try bukak lmpuu . Aku bukaa , lampu menyala . Then aku stret cakap '' Haa ni ade lampu ni , mane ade blackout ! '' Lepas jee aku ckp macam tuuu , semua lampu menyale then aku dengar suare-2 sumbang menyanyi laguu beday tok aku ! HAHA :D Lepas tu dorang tarik aku keluar dari bilik then wish cium-2 peluk-2 aku sumeee . Aku memang terujee gila ! Stret ta kecik hati dah :') Thanks korang <3 First time kene suprise macam gituuuu ~ Mase aku masuk tuu memang aku tak perasan langsung ade kek kat ats meja makan >.< Lilin menyala pun aku ta nmpkkkk . Ya Allah , ta perasan langsungg . HAHA ! Pandai dorang-2 ni belakon ! HAHA :P Lepas tu mulee la adegan bergambar dan memotong kek . Lepas tuu kiteorang kekah hampers yg kiteorang dapat tuu . hehehewwww . Kiteorang smbutt beday aku and kak ika sekali hawong :) Yeayy , aku terujee . Thanks la susa-2 jee :') Lepas tuuu esok nyee sedare-2 aku bawak aku gie pd . Mandi mande kat saneee . Besttt ! Habis mandi , aku bergayut dengan jujul :) HAHA ! Dea dah nk pergi plkn esoknyee :'( Sedih ! Terase sunyi hari-2 ku >.< Rindu deaaa ! Huarghhhhhh T_T Sbar darina . Kejap jee 3 bulan tuu :') Semoge Allah melindungi die di sana :) Yess ! Habiss sudah cerite manis aku neyy :P hahaha ! Meh aku sedekahkan pulakk pic lepas blackout ! HAHA .......

Happy Besday Ika & Nana :)

Kek sayaaaaa ! :D hehehewww

Gila hamperss -.-'

Okayy ,  aku malas nk rotate gmbaa ! HAHA . maap3



Okayy , smpai situu saje laa . Bnyk lagi pic tapi malas nk upload banyak-2 ! Soryy . Thanks foe reading this site :) May Allah bless you :) Maap jugak curi mase korang bace bende ni . HAHA :D salam <3

p/s ; Thanks pade sesiape yg wish , buat suprises and kasi hadiah :) Aku hargai ituu :) I love you all ^^