Iam unique , amazing , original ,simple , strong a little bit crazy , funny and like joke ! Im a crazy kind of gurl , i just begun having my fun . Im juz a small gurl in a big world trying to find someone to love . My life is colourful :)
I just do wut i want , its not bout wut people are saying bout me . Say wut u wun , do as u plis , but im not the type of gurl whos gonna break down and crash becoz of one thing u say to me ! im strong , independent n professional :)
Everyone else can Fuck Off now !
:) Live It , Love It and Learn From It !



Life After All


Assalamualaikum wbt :)
Hyee , bloggers .
Lama gila tak update blog . Kesibukan diri melandaa :(
Rindu nak membebel dekat blog ni sorang-2 macam nenek gila :D haha !
Buzy sikit bila dah masuk belajar nihh ==' maaf dehh .
Selalu sebelum update , berlambak je idea nak update apaa .
Tapi bile nak update je terus takdee idea ! Haihh =='
Nak ceritaa pasal jantung hati bolee tak ? Hahaaa :D
Sumpah rindu diaaa T_T
Kalau boleh aku nak dia ade dengan aku setiap saat , setiap minit , setiap jam , setiap hari and setiap hembusan nafas aku nihh :) Cehh , jiwang ngek ! =='
Hari tuu kan mase hari sabtu , aku keluar dengan diaaaa ! Best gilaaa :) Rindu saat tu la sayangg :(
Okayy first kiteorang pegy kenduri dyla member aku . Faiz pakai baju warna biru same tema dengan kenduri tuhh ! Lepas tu kan dia jahat ! Dea jeleskan aku cakap yg dia same colour dengan dyla bajuu . Hahaaa
Then kiteorang pergi kenduri member dia pulak . Pun same colour pulak tuh dengan member diaa . hahaa ! 
Lepas tuhh kiteorang pegi MP . Dea ajak aku maen bowling tapi aku pakai baju kurung , lagipun ramai kott dalam bowling centre tuhh . Last-II kiteorang tengok wayangg jeh .
Cerite Seram Sejuk . Sumpah bosan citee tuhh tapi terus jadi ta bosan sebab adanya dia :)
Then lepas tengok wayangg , kiteorang gerak nak pegy open house rumah kawan diaa tapi tak jadi sebab dah lambat . Terus aku ajak dia pegy tesco . 
Khamis hari tuh birthday diaaa . 2 hari aku hilang saje nak kenekan dia ! Gelabah habis diaa , comel la sayangg :D haha . Aku dah plan baik punye dah suprises nak kenekan diaa khamis tuu . Budak-II aku pun dah ready dah tengahari tuhh tapi dea pulak buzy takbolee keluar . hahaa nak kene sekeh dia tuhh =='
Petang tu dia dtg beraya rumah akuuu . segan guwe >.<
So kiteorang keluar lahh ahad tuhh . Terus aku rancang balik plan aku nak buad suprises untuk diaaa . Ingatkan terkubur mcm tuhh je nak buad kejutan untuk diaaa . Then hari sabtu tu aku pegi tesco dengan dia but aku ta bagi dia ikut . Itupun dia mengade ngade nak ikut ! hahaa :D Dia tengah tunggu dekat luar , aku cepat-II pegi beli kek . Tu pun pandang kiri kanan takut dia dtg . hahaaa :D
then terus aku gerak pegi kfc call dia suro dtg situu . Aku agak kekok lahh jugak sebab kalau nak buad kejutan mesty la kene ramai tapi ni kejutan aku dengan dia jee . macam pelik jeh . Nak-II firsttime aku buad kejutan untuk pakwe sendiri . hahaa . 
aku letak kek tuh atas mejaaa then suro dia pusing .
HAPPY BIRTHDAY FAIZ ! :)
Hahaaa , muka dia terkedu gilaaa . Muka teruje la konon tuuu . hahaa .
Then ade laa pulak sesi suap menyuappp :) Rindu laaaaa :(
Sayang , sy mintak maaf sebab simple gila kejutan tuhh . Sorry tau manjaaaa . 
Sayang papaaaaaaaa <3
*Takde pic pulak nak tunjuk *

Hari ahad pulak kiteorang gaduh besar sebab aku bace belog dia dengan ex dia . 
Malas nak cite panjang pasal privacy dorang tapi yang penting aku jelssss ! isk isk isk :'(
Bengkak-II mate aku menangiss . Taktahu la apesal mate ni bnyk naw kuar air ! haihhhh .
Gaduh sampai nak putus dahh . Tapi alhamdulillah dapat diselamatkan :')
Abang , ayg janji ayg ta buad lagi perangai macam gituuu . Ayg mintak maaf . Thankss sebab bagi ayg peluang keduaa . Ayg ego . Ayg ta ungkit lagi pasal belogg tu . Ayg terlau ikutkan perasaan . Ni semua sebab ayg syg abg gila-IIIIII ! Ayg mintak maaf . Sayang abg ! :')
Lepas je baek dengan dia , aku terus demam :( awuwuwwuuu .

Abang , jangan tinggalkan ayg . Ayg terlampau sayangkan abgg . Ayg ade abg sorang je . Even ramai yg berharap dekat ayg , tapi ayg tetapp pilih abg :) Ayg janji ayg setia dekat abg . Ayg ikhlas dengan abg . Ayg takbolee hidup tanpe abg . Sumpah ! Ayg perlukan abg dalam hidup ayg nihh . Takde sape bolee amik abg dari ayg . You are mine !! Ayg sayang and cintakan abg . Ayg dah rase ayat ayg ni jiwang gila nih . haha . tapi ayg ikhlas keluar dari hati ayat-II ni semua . Ayg bole jadi gila ttakde abgg ! Maafkan segala salah silap ayg pade abg . ayg tahu bnyk silap ayg pade abg . ayg manusia biase yg lakukan kesilapan . ayg ta sempurna . ayg dah cube jadi yg terbaik tapi macam gagal je ayg rasaaa :( Terima kasihh untuk segale galenyaaa :') Semoga hubungan kite berkekalan hingga ke Jannah-Nya :) Amin . 

Lastly , DARINAAAA SAYANGGGGG FAIIZZZZZ !!!!!!!!

Tu jela update untuk hari nihh . Bengkok dah jari menaepp .
Thanks for reading this site :)
Salam alaikh burda :)

Tentang Darina Comot !

Hyee Assalamualaikum ! :)
Bosan gila ini malam , so upgrade belog yang dah besawang seweng nih =='
Lame dah tak luahkan macam-2 dekat belog sakai nih , woot woot :P haha !
Emm , malam nih aku nak explore tentang diri aku .
At least aku dapat tahu kelemahan and keburukan aku rite ? 
hewhewhew :)
Banyak nak kene explore nih ! haha .
Dah ready ?
Satu , Dua , Tiga ......
Start !

*Aku suke tidoo .
*Suke tido lambat tapi bangun awal . Tapi liat gila nak bangun ! Letak bom sebelah pun ta bangun-2 !
*Geletek kaki adelah salah satu care nak bangunkan aku ! HAHA !
*Aku suke makan tapi tak gemok-2 pun !
*Berat aku 54 sekarang , tinggi aku 161 . Macam tak normel jeh ! haha
*Aku suke buat org ketawe happy and gegelak . Hobi sejak dalam perot mak !
*Aku suke aktiviti lasak . Sukan sokmo ! Minat tu <3
*Suke kenekan and mengusek orang ! Best pulok rasenye .
*Milo ais favourite aku .
*Makanan aku bedal semue.
*Aku tak cantik pun . Comel lagi la tak . Muke mintak kaki . Tak caye sudah =='
*Aku tak mudah marah . JARANG sangat nak marah .
*Kalau dah marah , kalah bini hulk hogan . haha 
*Aku nih gile-2 , ramah and cepat mesre dengan orang :)
*Aku mudah terpengaruh dengan sesuatu =='
*Suke begambar ! Even ta comel pun . heee
*Suke berfesyen .
*Aku malu bile ade dengan orang tersayang , akan nampak pelik =='
*Aku kuat cemburu . Tapi maseh bole cover . haha
*Senang gila sayang orang .
*Susah benci org tapi kalau dah benci , sampai padang masyar laa aku benci dia =='
*Setia orangnye :) Cehh !
*Gelabah jugak kadang-2 !
*Cuak bile kene marah and akan jadi pendiam lepas kene marah ! haaha
*Suke makan cokelet !
*Aku tak berape suke teddy bear tapi ramai pulak yg bagi teddy bear , aku jadi minat dah !
*Aku suke semue kaler .
*Pendirian tak tetap .
*Dulu aku tak suke name aku . Lepas dipuji ramai pasal name aku , aku jadi suke :) Tq mak abah !
*Aku tak suke orang panggil aku INA ! Gedik jeh bunyik >.<
*Aku tak rety masak tapi rety mengemas ! :)
*Suke letak barang sepah-2 =='
*Suke pakai baju kurung . Nampak comel ! ahaaha
*Jenis rambang mate !
*Suke budak kecik . Kacau budak kecik sampai nangis !
*Aku suke org buad suprises untuk aku . woot woot :)
*Pekare petame yg aku buat mase bangun tido ialah tengok hp even takde mesej pun ! haha
*Aku merajuk tak lame . Haha .
*Bile aku suke seseorang tuh , aku mesty akan explore pasal org tuh !
*Aku akan diam kalau mulut aku ade ulser ==' haha
*Aku suke mandi lame-2 .
*Aku ade migrain >.<
*Aku kalau syg someone tuh , aku memang syg betol-2 . Always pikir inisiatif buad someone tu happy :)
*Aku suke berangan , becakap and bejoget depan cermin ! haaha
*bercite cite nak jumpe ZIZAN RAJE LAWAK ! :)
*Aku cepat blur =='
*Suke shopping ! Hahaa .
*Berfikiran jauh ! hee
*Aku suke org bagi aku surat , hadiah and what ever la :) Thanks mereka <3
*Sangat gilakan MINI COPPERS ! InsyaAllah akan pakai kete tu nnty :')
*Aku tak reti pujuk orang tapi aku akan cari care untuk pujuk orang tuh sampai org tu okee :)
*Mengayat adelah kelebihan sakai aku . haha
*Tak mudah putus ase , insyaAllah :)
*Paling menyampah sidai baju , lipat baju and iron baju =='
*Nak kawen dengan FAIZ sorang jeh :')
*____________
*____________
*____________
*____________
*____________

Banyak lagi kalau nak explore nih ! Sebulan tak habis ! haha :D
Ni je dulu okee ? So ,hows ? Teruk kan aku ! haha
Oke lahh , roh aku nak keluar merayap dah .
Mate sudah berat :P
Selamat pagi .
Assalamualaikum :)